FYSIKKSHOW MED SELDA EKIZ

Hun er fysiker, stand-up-komiker, programleder og forfatter, og i 2013 ble hun kåret til Årets programleder. Det er ingen tvil om at Selda Ekiz har rukket mye tross sin unge alder.

Søndag 8. oktober står hun på scenen i festivalteltet på Torget i Oppdal med sitt fysikkshow.

  • Det er tradisjon med barneshow søndag formiddag under Fjell- og Fårikålfestivalen og i år har vi vært ekstra heldige og fått avtale med den populære Selda Ekiz og hennes fysikkshow, sier festivalgeneral Stein Mellemseter.

Selda ble et kjent navn for mange da hun debuterte som programleder i NRK-serien Newton i 2011. Siden har hun ledet TV-program som «ANNO», «Påskemorgen» og «Barn ingen adgang». Sistnevnte resulterte i bokutgivelsen med samme navn. I 2013 var hun nominert til to priser under Gullruten og stakk av med seieren i kategorien årets beste kvinnelige programleder.